با تاریخچه طولانی، ویژگی های منحصر به فرد، سبک های بیشمار و آشپزی دلنشین، غذاهای چینی را به یکی از مهمترین بخش های فرهنگ چینی تبدیل کرده است. شما بیش از هرچیز مجذوب رنگ، عطر، طعم و ظاهر زیبای غذاهای سنتی چینی خواهید شد.
1. هات پات / HOTPOT
هات پات (火锅 HUǑGUŌ) غذاییست که تفاوت میان عاشقان واقعی غذاهای چینی و مابقی را آشکار می سازد. اگر به جای سفارش دادن برنج سرخ شده، چو مِین و دیم سام؛ هات پات را سفارش دهید، یعنی واقعا علاقه مند به غذای چینی هستید. برای تشخیص کیفیت هات پات خود آبگوشت آن را امتحان کنید، که تمامی برش های گوشت و سبزیجات در آن پخته می شوند.
معمولا حق انتخاب سبزیجات قارچ یا گوجه، ساده یا تند دست شما می باشد. با این حال ممکن است بنا به سس انتخابی، مزه گوشت غذایتان متفاوت شود. صدها نوع سس وجود دارند: یک نوع کلاسیک کره بادام زمینی با سیر خرد شده و پیاز خرد شده است که با روغن کنجد پوشیده شده است.
2. سی شوآن پورک / SICHUAN PORK
سی شوآن پورک (水煮肉片 SHUǏZHǓ RÒUPIÀN) برش های خوشمزه گوشت پورک یکی از غذاهای معروف سی شوآن است. به جای اینکه گوشت خوک را سرخ کنند، که روغن زیادی را به خود جذب می کند و می تواند باعث سوختن گوشت بشود. در عوض این گوشت را با روکش ساخته شده از سفیده تخم مرغ و نشاسته در آب می جوشانند تا طراوت و لطافت آن حفظ شود. آبگوشت مملو از گوشت از غذاهای عادی سیچوان است که طعم فلفلی و تندی دارد. هنگام میل کردن متوجه می شوید که هر تکه گوشت حاوی آب فراوان با رایحه تند و معطر تازه ای است.
شرایط و هزینه های اخذ ویزای چین !
3. خوراک کله گنجشکی پورک / BRAISED PORK BALLS IN GRAVY
خوراک کله گنجشکی پورک (四喜丸子 SÌ XǏ WÁNZI) به نام کله گنجشکی چینی نیز شهرت دارند و از معروف ترین غذاهای چین می باشد. اگر به گوشت کله گنجشگی و اسپاگتی علاقه دارید، احتمالا از کله گنجشکی چینی هم خوشتان بیاید. آبگوشت بسیار روان و طعم دار تقریبا مانند یک مواد مخدر شما را دنبال بیشتر خوردن آن می کشاند. حتی فراموش می کنید که بپرسید مقدار کالری آن چقدر است. توصیه می کنیم که حتما این غذا را در یک رستوران رده بالا سفارش بدهید.
4. میگو با رشته فرنگی و سیر / SHRIMP WITH VERMICELLI AND GARLIC
میگو با رشته فرنگی و سیر (蒜蓉粉丝蒸虾 SUÀNRÓNG FĚNSĪ ZHĒNG XIĀ) غذاییست که نه تنها میان خارجی ها مورد علاقه است، بلکه نسل جوانتر چینی نیز چند سال اخیر به آن جذب شده اند. ترکیب غلیط سیر با سس غذای دریایی با طراوت میگوهای آبدار مخلوط می شود. در نهایت ورمیشل تمامی آبگوشت لذیذ را در خود جذب می کند. غذاهای چینی را در کنار نوشیدنی های لذیذ چینی میل فرمایید.
5. دامپلینگ / DUMPLINGS
دامپلینگ (饺子 JIǍOZI) یکی دیگر از محبوب ترین غذاهای چین است. دامپلینگ از گوشت چرخ کرده و سبزیجات خرد شده ی پیچیده در پوست نازک خمیر تشکیل شده است. با سابقه ی طولانی بیش از 1800 سال، دامپلینگ ها یک غذای سنتی بوده که محبوبیت بالایی در شمال چین دارند. یکی از پرطرفدارترین انواع آن با گوشت پورک، میگو خرد شده، جوجه مرغ، گوشت گاو و سبزیجات است. آن را به روش های جوش آوردن، بخارپز یا سرخ شده می پزند. دامپلینگ یکی از غذاهای چینی سنتی است که در نوروز چینی ها خورده می شوند.
6. نودلچو مِین / CHOW MEIN
نودل چو مِین (炒面 CHǍOMIÀN) تلفظ کانتونی بوده که به معنای رشته فرنگی سرخ شده است. به طور کلی، این غذای سرخ شده حاوی نودل، گوشت (معمولا مرغ، گوشت گاو، میگو یا پورک)، پیاز و کرفس می باشد. برای تهیه چو مِین، رشته ها را باید مدتی در آب بجوشانید. بعد از سرد شدن آن ها، به مرحله ی سرخ کردن می رسیم.
اخذ ویزای تجاری چین در evisa !
7. اردک کبابی پکینگ / PEKING ROASTED DUCK
اردک کبابی پکینگ (北京烤鸭 BĚIJĪNG KǍOYĀ) یکی از معروف ترین غذاهای چین بوده که با شهرت جهانی یکی از غذاهای ملی چین محسوب می شود. اردک پکینگ به دلیل داشتن پوست نازک و شفاف محبوبیت بالایی دارد. معمولا اردک خرد شده پکینگ اغلب با پنکیک، سس لوبیا شیرین یا سس سویا با پوره سیر خورده می شود.
8. رول های ورمیشل بخارپز / STEAMED VERMICELLI ROLLS
رول های ورمیشل بخارپز (肠粉 CHÁNGFĚN) بی شک یکی از انواع دیم سام هستند که نباید از دست بدهید. نه تنها در چایخانه های گوانگژو، رستوران های چای صبحگاهی و بازارهای شبانه غذاهای چینی خیابانی انتخاب اصلی هستند، بلکه در مابقی رستوران های طبقه متوسط چین، به عنوان صبحانه میل می شوند. ورق های سفید نشاسنه برنج دور فیله های متنوع پیچیده شده اند.
برخی از محبوبترین انواع گوشت ها عبارتند از: گوشت گاو/ پورک، میگو، حتی صدف، همراه با قارچ، تخم مرغ و کاهو. رولت ها بخارپز می شوند تا تمامی طعم دهندگان به خوبی مخلوط شده باشند. سپس با روغن بادام زمینی، سس سویا خام، سس چیلی یا رب کنجد پخته می شوند.
9. وانتان / WONTONS
وانتان (馄饨 HÚNTUN) از زمان سلسله تانگ (TANG) تا به امروز یکی از غذاهای چینی بوده که مردم در زمستان میل می کنند. محبوب ترین شکل وانتان یک مثلث راست است که به تورتلینی ایتالیایی شباهت دارد. عموما وانتان ها آب پز شده و داخل سوپ یا گاهی سرخ شده سرو می شوند. داخل وانتان ها را می توان با گوشت پورک یا میگوی خرد شده پر کرد.
10. اسپرینگ رول / SPRING ROLLS
اسپرینگ رول (春卷 CHŪNJUǍN) نوعی دیم سام کانتونی به شکل استوانه ای هستند. داخل اسپرینگ رول ها می تواند سبزیجات یا گوشت بوده و طعم آن می تواند شیرین یا ادویه ای باشد. پس از پیچاندن رول ها، نوبت سرخ کردن می رسد تا رول ها به رنگ زرد طلایی درآیند. این غذا خصوصا در جیانگشی، جیانگ سو، شانگهای، فوجیان، گوانگژو، شنزن، هنگ کنگ و … محبوبیت دارد.
بررسی مراحل درخواست ویزای جین و مدارک ویزای چین !
11. برنج سرخ شده یانگ چو / YANGCHOW FRIED RICE
برنج سرخ شده یانگ چو (扬州炒饭 YÁNGZHŌU CHǍOFÀN) یکی دیگر از محبوب ترین غذاهای چین است. این یک نوع برنج سرخ شده کلاسیک است که در سفر به یانگ چو باید امتحان کنید. به علت سرآشپزهای این شهر که برنج را به بهترین شکل سرخ می کنند، یانگ چو شهرت خاصی در چین به دست آورده و از هزاران نوع برنج سرخ شده ی چین خود را متمایز ساخته است.
مواد اولیه استاندارد طعم دهنده برنج سرخ شده یانگ چو عبارتند از: میگو، گوشت خرد شده، هویج، قارچ، شاخه بامبو جوان، تخم مرغ همزده و ذرت. زمانی که تمامی مواد اولیه پخته شوند، با برنج سرخ شده تا به رنگ طلایی درآیند.