۴ دقیقه

خوشمزه ترین غذا های کوالالامپور، آنقدر از تنوع مزه و تفاوتِ قدرتمند در رنگ هایش برخوردار است که به سختی میتوانید یکی از آن ها را به عنوان خوشمزه ترین محبوبِ دلتان انتخاب کنید!
این حجم از تنوع حتی در شیوه غذا خوردنِ مالزیایی ها نیز مشهود است. این همه تفاوت قطعا از چیزی به غیر از چند لایه بودنِ اقوامِ مالزیایی نشات نمیگیرد که شاملِ هندی ، مالایی و چینی میشود.
از دلایل محبوبیت این کشور که باعث میشود آن را به عنوان مقصدی برای گردش انتخاب کنند میتوان به تنوع فرهنگی، مذاهب گوناگون، غذا های محلی، سنت های دیرین، جنگل های همیشه بارانی، آب و هوای گرمسیری و مکان های جذاب و توریست محور اشاره کرد. در کوالالامپور ممکن است که با اقوام متنوع مواجه شوید که هر کدامشان سبکِ غذایی منحصر به فرد خود را دارند ولی همه آن ها در چند عنصرِ اساسی در غذاهایشان مشترک هستند:
فلفل تند: انواع و اقسام فلفل تند به وفور در غذاها استفاده می شود، به صورت کلی ادویجاتی که طعم تندی دارند مانند سیر، زنجبیل، پیاز خشک و… زیاد به کار می رود.
نارگیل: شاید برای ایرانی ها جالب باشد که بدانند از تمام قسمت های نارگیل در پخت غذا در مالزی استفاده می شود. بخصوص از آب آن در اغلب سوپ ها و طبخ برنج بهره می برند.
سس سویا: در غذاهای مالزیایی سس سویا نقش پررنگی دارد، ماده ای پر خاصیت و خوش طعم.
گیاهانی که بیشتر در این سس استفاده می شوند: میان میلیون ها گونه ی گیاهان خوراکی برخی از آن ها محبوب تر هستند مثل سنبل هندی، انواع ساقه ها، برگ درختان گوناگون و…
برنج: در مالزی هم مانند بسیاری از کشورهای آسیایی دیگر برنج زیاد مصرف می شود و در کنار اغلب غذاها مقداری قرار می دهند، شما برنج را انواع روش های پخت می توانید در این سرزمین بیابید. اما محبوب ترین نوع آن برنج پخته شده با آب نارگیل است که پیشنهاد می کنیم آن را امتحان کنید. غذاهای برنجی شاخص این سرزمین ناسی لماک و کایو نام دارند.
در این مقاله قصد داریم کمی وسوسه تان کرده و لیستی از بی نظیرترین و خوشمزه ترین غذا های کوالالامپور از بهترینشان در چرخ دستی ها و خیابان ها تا غذاهایی که در رستوران های لوکسشان سرو میشود را در اختیارتان بگذاریم

غذا های کوالالامپور

باتو ماونگ ساتی یکی از خوشمزه ترین غذا های کوالالامپور

این غذا در واقع کباب های سیخی کوچکی با گوشت گاو یا خوک است که روی آتش خوب پخته می شود. اگر بخواهید این کباب ها را به صورت کهن و اصیل آن نوش جان کنید باید بدانید که آن ها روی ساقه های بامبو به سیخ کشیده می شدند و کمی طعم ساقه ی بامبو را هم می شد در آن ها متوجه شد، اما امروزه بر روی سیخ های کوچک چوبی درست می شوند. برای طعم دادن به این کباب ها از پیاز، خیار، سس بادام زمینی و ادویه جات استفاده می کنند و آن را به همراه ترشیجات سرو می نمایند. بهترین مکان برای نوش جان کردنِ این غذا جوج تاون، خیابان لورانک بارو است.

 چی چئونگ

چی چئونگ یکی از خوشمزه ترین غذا های کوالالامپور است در این غذا می توان متریال مورد علاقه واساسی مالزیایی ها را به راحتی پیدا کرد؛ رشته هایی از آرد برنج، برنج و رشته فرنگی، خمیر شکل داده شده ی برنج و گاهی هم ماکارانی از اصلی ترین مواد چی چنونگ هستند که با سس فلفل قرمز و سیاه طعم داده می شوند. بنابراین این غذا کمی تند است اما چهره ی خوبی دارد و مخاطب را ترغیب به خوردن آن می کند. این غذا به قدری نرم و بابِ دندان است که برای افراد بیمار هم توصیه می شود.

چی چئونگ غذا های کوالالامپور

 آسام لکسا 

این غذا یکی از دوست داشتنی ترین غذا های کوالالامپور است بیشتر در مناطق ساحلی و بندرگاه ها دیده می شود و در آن از ماهی تازه استفاده می کنند. رشته فرنگی یا برنج، تمبر هندی، ماهی و فلفل سبز از مواد اصلی این غذا هستند. سوپی پر از انرژی و ویتامین که از هر قشری طرفدارش می شوند.

با معروف ترین جزایر مالزی آشنا شوید.

روسی کینای 

روسی کینای یکی از غذا های کوالالامپور باعث تشابه بین غذاهای رستورانی و غذاهای خیابانی می شود!
چرا که شما روسی کینای را هم در خیابان ها و هم در رستوران ها می توانید سفارش دهید. مالزیایی ها می گویند کیفیت این غذا در رستوران و خیابان فرقی ندارد و فقط اگر دوست دارید در صف های طویل رستوران معطل شوید آن را از رستوران تهیه نمایید. این غذا مخصوص صبحانه است و اگر طرفدار پنکیک هستید به احتمال زیاد روسی کینای هم محبوبِ دلتان خواهد بود. این غذا لایه های نازک خمیر است که با روغن مخلوط شده و کمی هم نسکافه به آن اضافه می شود و یه یک وعده صبحانه ی کامل و اغوا کننده تبدیل می گردد.

روسی کینای غذا های کوالالامپور

 چیلی پن می 

این نودل خاص چینی-مالایی، غذایی است که بافت و طعمی بسیار مسحور کننده داشته به طوری که که تمایل پیدا می کنید در یک وعده دو یا حتی سه پرس از این غذا را میل کنید. روی این نودل های نرم و خوشمزه با ماهی کولی سرخ شده، پیاز کاراملی، تره فرنگی سرخ شده، بادام زمینی، تکه های گوشت و تخم مرغ آب پز پوشیده می شود. و یکی از خوشمزه ترین غذا های کوالالامپور است.

برگ موز 

این غذا به اندازه اسمش بامزه و جالب است. بهترین روش برای خوردن و لذت بردن از این غذای سنتی جنوب هند به کمک دستان است. هر پرس این غذا از برنج و نان های ترد پاپادوم در کنار کاری و ترشی تشکیل شده که همه بر روی برگ موز سرو می شوند. ضمن اینکه مشتریان می توانند بسته به سلیقه ی خود به عنوانِ مزه، کاری مرغ، گوشت، ماهی یا سبزیجات و بشقاب های جانبی دیگری نیز سفارش دهند.

برگ موز غذا های کوالالامپور

نودل هوکیان 

یکی دیگر از خوشمزه ترین غذا های کوالالامپور همین نودل است. نودل های سرخ شده ی هوکیان، رشته فرنگی های تخم مرغ ضخیم هستند که با مواد دیگری همچون گوشت، میگو، ماهی مرکب و کلم در سس سویا شیرین مخلوط و تفت داده شده اند. این سس تیره رنگ سایر مواد را در خود مستتر می کند. به همین دلیل هر بار که مقداری از این غذا را میل می کنید، در فکر فرو می روید و شگفت زده خواهید شد. هرچند که به علتِ تیره بودنِ سس آن ممکن است کمی رنگِ دندان هایتان تغییر کند. پس اگر به عنوان قرارِ اول با کسی بیرون می روید، قید خوشمزگی این غذا را زده و به فکرِ آبرویتان باشید!

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *