شما هم از سفر با قطار های معمولی و فضای محدود خسته شده اید و فضای هتل را ترجیح می دهید؟ در ادامه ی مطلب همراه ما باشید تا با این 7 هتل سیار یا 7 قطار لوکس آشنا شوید.
7 قطار لوکس و هتل سیار دنیا
1.ونیز سیمپلون اوریِنت اکسپرس
- مسیر: لندن به ونیز
- مدت مسیر: 2 روز
- قیمت: £2,365 (یک نفر)
ونیز سیمپلون اوریِنت اکسپرس (Venice Simplon-Orient-Express) مجموعه ای از مشهور¬ترین واگن¬ ها در دنیاست. با این قطار از سفر شبانه ¬لندن به ونیز لذت ببرید. این قطار با داشتن چوب براق، اثاثیه مجلل و آنتیک، تجلی¬گر ظرافت و زیباییِ سفر در عصر طلایی می باشد. در این سفر نه تنها از میان اروپا عبور می کنید، بلکه به گذشته سفر خواهید کرد.
2.قطار آبی، آفریقای جنوبی
- مسیر: پرتوریا به کیپ تاون
- مدت مسیر: 2 روز
- قیمت: $1,300 (یک نفر)
این هتل 5 ستاره ی سیارِ آفریقای جنوبی (Blue Train)، مدت هاست که مورد علاقه ی پادشاهان، روسای جمهور و افراد مشهور قرار گرفته است. از نلسون ماندلا (Nelson Mandela) تا کایلی مینوگ (Kylie Minogue)، همه از سرویس دهی و مناظر بی نظیر این قطار در مسیر پرتوریا تا کیپ تاون لذت برده اند. برخی از اتاق های دبلِ لوکس دارای وان های بزرگ همرا با منظره ی فوق العاده اند.
اخذ انواع ویزا توریستی، تحصیلی و کاری در evisa !
3.بلموند آندیان اکسپلورر، پرو
- مسیر: کاسکو به آرکیپا
- مدت مسیر: 3 روز
- قیمت: 380$ تا 2065$ (یک نفر)
اولین قطار لوکسِ آفریقای جنوبی (Belmond Andean Explorer) از کاسکو – پایتخت امپراتوری اینکا Inca– و از میان دشت بزرگ آندیان به سوی شهر سفیدِ آرکیپا سفر می کند. این قطار دارای طراحی داخلی الهام گرفته از بافت پرو به همراه مناظر مهیج می باشد.
4.مهاراجه اکسپرس، هند
- مسیر: دهلی به بمبئی
- مدت مسیر: 4 روز
مانند یک مهاراجه میان بزرگترین شهر های هند با منظره ی عصر طلاییِ باقی مانده از حکومت هند سفر کنید. این قطار (Maharajas’ Express) در 5 سال پیاپی برنده ی جایزه ی «قطار لوکس برتر» در مسابقات ورلد ترول (World Travel Awards) شده است.
5.عقاب طلایی، روسیه
- مسیر: مسکو به ولادی وستوک
- مدت مسیر: 2 هفته
- قیمت: £600 تا£830 (یک نفر)
سفر با قطار عقاب طلایی (Golden Eagle) فرصتی استثنایی برای تجربه ی سفر با یکی از بزرگترین قطارهای لوکس می باشد. در مسیر این سفر، از کنار بزرگترین رودخانه های آب تازه عبور می کنید و بهترین غذاها در کنار صدای زنده ی پیانو سرو می شوند. سوئیت های لوکس دارای سرویس بهداشتی خصوصی، سیستم تهویه هوا در تابستان، حرارت در زمستان و سرویس لباسشویی می باشند و همچنین دکتر انگلیسی زبان در قطار است.
6.قطار غان، استرالیا
- مسیر: آدلاید به داروین
- مدت مسیر: 4 روز
- قیمت: 3,269$ (یک نفر)
سفر فراموش نشدنی در قطار غان استرالیایی (The Ghan)، که در مدت 3 شب مسیر 2979 کیلومتری میان آدلاید تا داروین را می پیماید و از قلبِ قرمزِ شگفت انگیز کشور عبور می کند. در این سفر تلفیقی از آرامش و ماجراجویی را تجربه می کنید. شما می توانید در کابین خود از منظره ی بی پایان و شتر سواران لذت ببرید. این قطار تجربه ¬ای فراموش نشدنی از غذاهای لذیذ برای شما به ارمغان خواهد آورد.
راهنمای گرفتن وقت سفارت به صورت آنلاین !
7.بلموند رویال اسکاتسمن، اسکاتلند
- مسیر: ادینبورگ به ادینبورگ (از مسیر میان ارتفاعات اسکاتلندی)
- مدت مسیر: 5 روز
- قیمت: £2,350 (یک نفر)
قطار بلموند رویال اسکاتسمن (Belmond Royal Scotsman) از ارتفاعات چشمگیر اسکاتلند با منظره ای پوشیده از خلنگ (نوعی گیاه)، عبور می کند. واگن ها از چوب ماهون دارای ظرافت طراحیِ دوران ادواردین می باشند، غذاهای خارق العاده ی محلی سرو می شوند. سفر با این قطار لوکس انگلستان تجربه ای فراموش نشدنی می باشد.
زیباترین ایستگاه های راه آهن دنیا
همه ی ما با قطار سفر کرده ایم، اما تا به حال برای شما این سوال به وجود آمده است که زیباترین ایستگاه های راه آهن دنیا در کدام کشورها واقع شده اند؟
1. ترمینال گراند سنترال، نیویورک، ایالات متحده آمریکا
ترمینال گراند سنترال (Grand Central) بیش از هر ایستگاه دیگری در دنیا جذابیتِ سفر با قطار را به تصویر می کشد. به صورت روزمره در تمامی بخش های لابی، سلام و خداحافظی های پر از اشک، ملاقات های کاری، آدم هایی که سرشان به کار خودشان است، در حال رفتن به یکی از 44 سکوی ایستگاه، دیده می شوند.
شاید به همین خاطر است که ایستگاه گرند، در لیست پربازدیدترین ایستگاه های راه آهن دنیا جایگاه 6 ام را دارد. بیش از 26 میلیون بازدید کننده برای دیدن معماریِ هنرهای زیبا و ملاقات در زیر ساعت اصلیِ معروف (طراحی هنری ادوارد بدفورد Henry Edward Bedford) به این ایستگاه می آیند.
کنج نجوا (Whisper Corner)، واقع در راهروی طبقه ی زیر همکفِ ترمینال گراند سنترال می باشد. به علت قوس منحصر به فردش، حتی کوچک ترین نجوایی را به آن سوی جمعیت شلوغ می رساند.
سال تاسیس: 1871
2. لیژ گیلیمیز، بلژیک
ایستگاه لیژ گیلیمیز (Liège-Guillemins) مناسب افرادیست که معتقدند عصر طلاییِ راه آهن به سر آمده است. طراحی این ایستگاه شباهت زیادی به معماری فرودگاهی دارد، به شدت مدرن و تلفیقی از فولاد، شیشه و بتن سفید می باشد.
طراح این ایستگاه، سانتیاگو کالاتراوا (Santiago Calatrava)، در طراحی خود به تغییراتِ وارد شده به ایستگاه های راه آهن (به علت ورود قطار های سریع السیر) اشاره دارد. این ایستگاه تنها 5 سکو دارد و توسط یک قوس 32 متری عظیم احاطه شده است.
سال تاسیس: 2009
3. ترمینوس چاتراپاتی شیواجی ، بمبئی، هند
ترمینوس چاتراپاتی شیواجی (Chhatrapati Shivaji Terminus)، شلوغ ترین و زیباترین ایستگاه های راه آهن دنیا می باشد. فردریک ویلیام (Frederick William) است. طراحی آن تلفیقی از احیای طراحی گوتیگ ویکتوریایی ایتالیایی و سبک های مغول سنتیِ هند می باشد. همچنین در لیست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.
نام این ایستگاه، برای مدت زمانی طولانی ترمینوسِ ویکتوریا بود، اما در سال 1996 (برای احترام به چاتراپاتی شیواجی، پایه گذار امپراتوری مراتا) تغییر پیدا کرد. مردم محلی هنوز آن را ویکتوریا خطاب می کنند، که با نمای خارجیِ عظمت مستعمراتی آن هماهنگی دارد. این ایستگاه در ضبط فیلم «میلیونر زاغه نشین» استفاده شده است. در تور هند از این استگاه قطار زیبا دیدن فرمایید.
سال تاسیس: 1888
اخذ پیکاپ ویزا با تضمین بهترین قیمت !
4. کامینهو جی فرو جی موزامبیک ، ماپوتو، موزامبیک
ایستگاه کامینهو جی فرو جی موزامبیک (Caminho de Ferro de Moçambique)، یکی از شگفت انگیزترین ایستگاه های راه آهن دنیاست و در شهر ماپوتو، پایتخت موزامبیک، واقع شده است.این ایستگاه یکی از طراحی های گوستاو ایفل (Gustave Eiffel)، طراح برج ایفل، می باشد که ترکیبی از شبکه های آهن کاری شده، ستون ها و ایوان ها همراه با بدنه ای به رنگ سبز و سفید می باشد.
سال های زیادی این ایستگاه ترک شده بود و در حال نابودی بود. اما همانند بقیه ی شهر، در حال احیا می باشد. همچنین به تازگی به عنوان فضای هنری و عمومی برای بازدید از کارهای هنرمندان محلی، کنسرت و شوهای فشن – به کار گرفته شده است.
سال تاسیس: 1975
5. ایستگاه بینالمللی سنت پانکراس ، لندن، بریتانیا
این ایستگاه بر روی زاغه های بدنامِ شهر «آگار» ساخته شده است. طراحی احیا شده از طراحی گوتیگ ویکتوریاییِ این ساختمان به آن لقبِ «کلیسای جامع راه آهن» را داده است. اما در دهه ی 1960، به علت احداث کینگز کراس (Kings Cross)، بلا استفاده ماند.
ایستگاه بین المللی سنت پانکراس توسط کمپین مردمی، از نابودی نجات پیدا کرد. این ترمینال، در سال 2007 با عنوان «ترمینال لندنِ قطار یورواستار» توسط ملکه الیزابت دوم بازگشایی شد. کارخانه های تعطیل شده و انبارهای متروکه محوطه ی پیرامون این ایستگاه نیز جای خود را به کافه ها، رستوران ها و بخش های هنری داده اند.
سال تاسیس: 1868
6. ایستگاه داندین ، نیوزیلند
یکی از زیباترین ایستگاه های راه آهن دنیا ایستگاه راه آهن داندین (Dunedin Station) است که دارای طراحیِ احیا شده از سبک رنسانس فلامنی می باشد و در نیوزیلند واقع شده است. این ایستگاه بجز استفاده ی راه آهن، به عنوان تالار مشاهیر ورزشیِ نیوزیلند و انجمن هنر اوتاگو نیز استفاده می شود.
سال تاسیس: 1906
7. آنتورپ سنترال ، بلژیک
ایستگاه آنتورپ سنترال (Antwerpen-Centraal)، بازتابی از عصر عظمتِ قطار را به تصویر می کشد. این ایستگاه محکم و با ابهت، از آهن، شیشه، سنگ مرمر و گرانیت ساخته شده است و روایتگر تاریخ سفر راه آهن قاره ایست.طراح این ترمینال، لوئیس دلو سن سیرو (Louis Delacenserie)، از افراد تاثیر گذار در هنر و معماری است.
سال تاسیس: 1905
راهنمای آماده سازی مدارک ویزا برترین کشور ها!
8. هلسینکی سنترال ، فنلاند
ایستگاه راه آهن هلسینکی سنترال (Helsinki Central) دارای معماری مدرن است و طراحی به سبک اسکاندیناویایی دارد. مجسمه ی ورودی بزرگ (دو محافظ که لامپ در دست دارند)، یادآور محافظانِ ورودی ازگارد (Asgard) می باشند.
طراح این ایستگاه، معمار فنلاندی الیل سارینن (Eliel Saarinen) است. پس از آنکه منتقدان طرح ورودی اولیه ی وی را بیش از حد سنتی خواندند، دوباره آن را طراحی کرد. در این ایستگاه سالنی خصوصی برای امپراتور روسیه تعبیه شده بود اما به علت بازگشایی ایستگاه در سال 1919 (که بعد از انقلاب روسیه است)، بی استفاده بود؛ اما امروزه رئیس جمهور فنلاند از آن استفاده می کند.
سال تاسیس: 1862
9. ایستگاه راه آهن کوالالامپور ، مالزی
ایستگاه راه آهن کوالالامپور (Kuala Lumpur Railway Station) که از زیباترین ایستگاه های راه آهن دنیا است ، دارای المان های طراحی از شرق و غرب می باشد. اما متاسفانه به علت مسافت زیاد و ترافیک شهری، کمتر مورد استفاده قرار می گیرد. بی-شک منظره ای زیباتر از این ایستگاه، در غروب های کولالامپور نمی توان یافت.