۵ دقیقه

شهر زیبای لنکاوی را میتوان مجمع الجزایر در نظر گرفت که تقریبا دارای ۱۰۰ جزیره است. در زبان محاوره، مالایی به معنی عقاب قهوه ای است. بیشتر این جزیره از جنگل پوشیده شده و برای زندگی کردن مناسب نیست، اما به عنوان جاذبه های گردشگری این شهر یکی از مناطقی است که بازدید از آن حتما پیشنهاد میشود. ازآنجاکه خورد و خوراک یکی از عناصر مهم در تفریح است، در این مقاله قصد داریم از بهترین غذاهای سنتی لنکاوی که باید امتحان کنید، صحبت کنیم.

نکته مهم که درباره لنکاوی وجود دارد این است که سهم آن در تولید برنج تقریبا نیمی از کل تولید برنج کشور است؛ بنابراین برنج، اصلی ترین ماده غذایی افراد این شهر به حساب میآید که معمولاً این غذاها را با گوشت گاو یا مرغ به سس قرمز آغشته میکنند و همراه با آن سالاد آناناس یا بادام زمینی و سالاد سبزیجات میل میشود.

بهترین غذاهای این منطقه از موادی بومی مانند ماهی ها، سبزیجات، میوه ها و ادویه های محلی تهیه میشود و همین موارد ترکیبات غذایی را درست میکند که طعم مخصوص خود را میدهد و نظیر آن در را درجاهای دیگر نمیتوان یافت. در این منطقه امکان دسترسی به ماهی به راحتی وجود دارد و یکی از محبوبترین گوشت ها به حساب میآید.

مردم مالزی از آن دسته افرادی هستند که به تغذیه خود اهمیت فراوان میدهند و این یکی از دلایلی است که در این کشور رستوران های زیادی وجود دارد. شما میتوانید انواع غذاهایی که سبک دلخواه شما هستند را انتخاب کنید اما بدون شک غذاهای سنتی آنها بیشتر شمارا مجذوب خود خواهند کرد.
اکنون تصمیم داریم به معرفی غذاهایی که بیشتر از انواع دیگر در این شهر آماده میشود، بپردازیم تا بتوانید در زمان حضور در این شهر یک انتخاب متناسب باسلیقه ی خود داشته باشید.

معرفی غذاهای سنتی لنکاوی

ناسی لماک یکی از غذاهای سنتی لنکاوی

یکی از محبوبترین و معروفترین غذاهای سنتی لنکاوی را میتوان ناسی لماک نامید؛ این غذا برنجی است و طعم بینظیر آن به دلیل طرز پخت متفاوتی است که نسبت به دیگر پخت های برنج دارد؛ این غذا توجه بسیاری از مردم را به خود جلب کرده و مردم لنکاوی از این غذا بیشتر در وعده ی صبحانه ی خود از آن استفاده میکنند.
یکی از ویژگی های این غذا این است که به برگ پیچیده میشود و در کنار آن از تخم مرغ، خیار، مرغ پخته، ماهی های ریز شده، بادام زمینی و سس تند استفاده میشود که افراد باب سلیقه خود میتوانند از آنها استفاده کنند و این مواد طعم غذا را لذیذتر خواهد کرد.

غذاهای سنتی لنکاوی

ساتای 

این غذا که به عنوان یک وعده کامل به حساب میآید از آن به عنوان ناهار یا شام استفاده میشود و یکی غذاهای سنتی لنکاوی است. اصلیت این غذا از تکه گوشت های سرخ شده ای درست میشود که با زردچوبه مخلوط شده اند. طرز پخت اصلی این غذا این است که پس از پخته شدن کامل گوشت ها آنها را به سیخ های چوبی میکشیم و بر روی حرارت قرار میدهیم و آنها را به سس زردچوبه آغشته میکنیم.

برای تزیین این غذا از کنار هم قرار گرفتن پیاز، خیار، بادام زمینی و سس تند استفاده میشود که بعضی افراد آنها را با گوشت اصلی مخلوط نمیکنند که این مورد بستگی به سلیقه شخصی افراد دارد. برخی از آنها هم از مصرف آنها به دلیل رژیم خاص یا بیماری منع میشوند.

کسب اطلاعات کامل در مورد مهاجرت به تایلند

برنج گوجه فرنگی

نام دیگر این غذا ناسا تومیتو است. و از محبوب ترین غذاهای سنتی لنکاوی به حساب می آید. برای پخت برنج گوجه فرنگی، رب گوجه را با شیر نارگیل، انواع ادویه  ها، سیر سرخ شده، پیاز و شکر سرخ میکنیم و صرف این غذا با توجه به متنوع بودن مزاج ها با برنج ترش یا شیرین انجام میشود. برای متنوع کردن طعم این غذا میتوان از پیاز، خیار، سس تند و سیب زمینی استفاده کرد. برنج گوجه فرنگی یکی از غذاهای مشهور این شهر است که هزینه ی تهیه آن نیز کم است.

برنج گوجه فرنگی غذاهای سنتی لنکاوی

ایکان باکار

این غذا که ماهی کبابی است در نقاط مختلف مالزی یافت میشود و از غذاهای سنتی لنکاوی به حساب می آید. شما میتوانید این غذای لذیذ را در غرفه های خیابانی، بازارهای شبانه، رستوران های کوچک محلی و مناطقی از این قبیل پیدا کنید. برای پخت این غذا، ماهی را در ادویه های هندی همانند سمبال، زردچوبه، بلاکان و گلانکال میغلتانند و سپس مواد به دست آمده را در برگ درخت موز میپیچند، بعد مواد را روی حرارت قرار میدهند و کبابی میکنند. در انتها با توجه به بو و مزه تندی که این غذا دارد، معمولاً آن را با یک ظرف برنج سرو میکنند.

نودل سرخ شده 

نودل سرخ شده ای که در لنکاوی تهیه میشود، رنگ، طعم و بوی متفاوت با دیگر نودل ها دارد. به این نودل، پیاز و سیر اضافه میکنند و با اضافه کردن موادی مانند میگو، کلم، مرغ، جوانه لوبیا و موسیر طعم این غذا را خاص خود منطقه میکنند.
نودل در لنکاوی یکی از مواد غذایی است که بسیار محبوب و در اکثر غذاهای آنها دیده میشود. در برخی موارد که نودل با برنج مخلوط میشود، ترکیب غذایی به اسم ناسی گورینگ به وجود میآید، همچنین نودل سرخ شده در مالزی ازجمله غذاهایی است که طرفداران بیشماری دارد و این غذا برای آنان جایگاه ویژه ای دارد.

نودل سرخ شده غذاهای سنتی لنکاوی

لاکسا

لاکسا یکی از معروفترین غذاهای سنتی این شهر است که به یک نوع سوپ تند گفته میشود که با مخلوط کردن آن با ادویه جات متنوع، مزه لذیذی به آن میبخشند. تکه های مرغ ریز شده، فیش بال، توفو، رشته فرنگی و میگو از جمله موادی هستند که این سوپ را تشکیل میدهند؛ همچنین لیموترش یکی از عناصر مهمی است که لذیذ بودن این غذا را چند برابر میکند.

خدمات اخذ ویزا و وقت سفارت در کمترین زمان در evisa !

روجاک

این غذای معروف به صورت آماده هم قابل خریداری است؛ مواد تشکیل دهنده این غذا عبارتاند از چغندر، خیار خردشده، ساقه لوبیا، تخم مرغی که به صورت سفت پخته شده باشد و کیک تهیه شده با آرد و پودر میگو، تمامی این موارد را باهم میپزیم و آن را داخل یک ظرف ریخته، سپس بادام زمینی، ادویه جات و سس در آن اضافه مینماییم. هنگامی که این غذا به صورت کامل پخته شد، ظاهر  آن مانند بادمجان و کدوی پخته شده میشود.

روجاک غذاهای سنتی لنکاوی

پاجری نناس

این غذا که نام دیگر آن کاری آناناس است، یکی از بهترین گزینه ها برای افرادی به حساب می آید که گیاه خوار هستند و به دنبال مواردی سنتی و اصیل برای این منطقه میگردند. تامین غذا بین ترش و شیرین است که معمولاً از این غذا برای ناهار استفاده میشود. کاری آناناس شامل تکه های ریز آناناس شیرین در یک نوع شیر نارگیل میشود که آن را با برنج، بامیه، خیار و بادمجان میل میکنند.

خورد و خوراک یکی از مهمترین عناصر برای انسان است، همچنین امتحان کردن غذاهای مناطق مختلف، یکی از تجربه های شگفت انگیزی است که برای فرد میتواند باشد. در این مقاله، ۸ مورد از پرطرفدارترین، محبوب ترین و معروف ترین غذاهای سنتی که مخصوص به لنکاوی است را بیان کردیم. امید داریم که این مطالب برای شما مفید بوده باشد و سوالی در ذهن شما باقی نگذارد.

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *