به طور کلی مساجد به عنوان مرکز اجتماعی، محل عبادت و آموزش قرآن شناخته می شوند. همچنین مراکزی تاریخی هستند که در آن ها کلاس های الهیات، ادبیات، علم فیزیک و شیمی برگزار می شوند در ادامه این مطلب قصد داریم تا به بررسی مساجد شناور دنیا بپردازیم.

در کنار مناره ها و گنبد های مساجد که به طور کلی هدف کاربردی داشتند، حوضچه های آب و فواره های شست وشو به طراحی مساجد اضافه شدند.

در معماری سنتی اسلامی در سرتاسر اسپانیای جنوبی، آفریقای شمالی، خاورمیانه و هند، آب به کار رفته است. در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا این مساجد شناور را بشناسید.

معرفی 10 مسجد شناور 

1.مسجد سلطان عمر علی سیف الدین، برونئی / SULTAN OMAR ALI SAIFUDDEN MOSQUE

نام 28امین سلطانِ برونئی بر این مساجد شناور گذاشته شده است. مسجد سلطان عمر علی سیف الدین در قلب بندر سری بگاوان (Bandar Seri Begawan) واقع شده است. گنبد طلایی اصلی مسجد شناور به خط آسمان غلبه می کند و شما می توانید از هر نقطه ی شهر آن را ببینید. این مسجد در سال 1958 افتتاح شد و از آن زمان به عنوان قطب معروف کشور شناخته شده است. این جاذبه گردشگری و محل پرستش یکی از باشکوه ترین مساجد جنوب شرقی آسیا است.

مسجد شناور سلطان عمر علی سیف الدین، برونئی

2.مسجد حسن دوم، مراکش / HASSAN II MOSQUE

مسجد حسن دوم بزرگترین مسجد مراکش و یکی از بزرگترین مساجد شناور دنیاست. این مسجد در سال 1993 با ظرفیت 105000 زائر افتتاح شد. مسجد حسن دوم بلندترین مناره های دنیا (210 متر ارتفاع) را در خود جای داده است.

بخشی از سالن نماز این مسجد شناور از جنس شیشه ساخته شده تا نمازگزاران بتوانند دقیقا رو به دریا رکوع کنند.

3.مسجد کوتاکینابالو سیتی، مالزی / KOTA KINABALU CITY MOSQUE

معماری مسجد کوتاکینابالو و گنبد آبی-طلایی از مسجد پیامبر در مدینه الهام گرفته است. این مسجد شناور بر روی دریاچه ی انسان ساز واقع شده و بازدید کنندگان می توانند با قایق پدالی در روی آن گردش کنند و عکس هایی از جاذبه های گردشگری بگیرند.

این مسجد در سال 2000 با ظرفیت 12000 زائر افتتاح شد. در مالزی حتما از مسجد شناور کوتاکینابالو سیتی دیدن فرمایید.

برای کسب اطلاعات کامل در مورد اخذ ویزای شینگن با ما در تماس باشید.

4.مسجد تنگه مالاکا، مالزی / MELAKA STRAITS MOSQUE

مسجد تنگه مالاکا بر روی جزیره ای انسان ساز در نزدیکی خلیج شهر مالاکا واقع شده است. طراحی این مسجد ترکیبی از ساخت و ساز خاورمیانه و مالایی است.

این مسجد در سال 2006 افتتاح شد. در زمان مد، به نظر می رسد که مسجد تنگه مالاکا شناور است. در تور مالزی به مسجد تنگه مالاکا سربزنید.

مسجد شناور تنگه مالاکا، مالزی

5.مسجد شناور تانجونگ بونگا، مالزی / TANJUNG BUNGAH FLOATING MOSQUE

مسجد شناور تانجونگ بونگا واقع در پنانگ اولین مسجد شناوریست که در کشور مالزی بر روی دریا ساخته شده است.این مسجد یکی از مهمترین جاذبه های شهر پنانگ بوده و ظرفیت 1500 زائر را دارد.

6.مسجد کریستال، مالزی / CRYSTAL MOSQUE

مسجد کریستال که یکی از بزرگترین و مشهورترین مساجد مالزیست در جزیره وان مان، در نزدیکی کوالاترانگانا قرار گرفته است. این مسجد در سال 2008 با ظرفیت 1500 زائر افتتاح شد.نمای خارجی زیبای این مسجد از فولاد، شیشه و کریستال ساخته شده و مناره های آن کریستال های خالص می باشند.

7.مسجد پوترا، مالزی / PUTRA MOSQUE

مسجد صورتی رنگ پوترا منظره ای گسترده به روی دریاچه انسان ساز پوتراجایا داشته و متمایزترین جاذبه ی آن است.طراحی این مسجد ترکیبی از معماری ایرانی-اسلامی و طراحی محلی مالایی است.

این مسجد در سال 1999  با ظرفیت 15000 زائر افتتاح شد.

مسجد شناور پوترا، مالزی

8.مسجد تنگکو تنگا زهرا، مالزی / TENGKU TENGAH ZAHARAH MOSQUE

مسجد کوچک و معروف تنگکو تنگا زهرا واقع بر روی دریاچه کوالا ایبای در نزدیکی رودخانه کوالا ایبای قرارگرفته و اولین مسجد شناوری است که در مالزی ساخته شد.

این مسجد در سال 1995 با ظرفیت 2000 زائر افتتاح شد. طراحی این مسجد برگرفته از معماری موریه (Moorish) بوده و زمان طلوع و غروب آفتاب بهترین موقع برای بازدید از این مسجد است.

9.مسجد السلام پوچانگ پردانا، مالزی / MASJID AL-SALAM PUCHONG PERDANA

مسجد السلام پوچانگ پردانا منظره ای روبه آب های آرام داشته و به علت معماری و گنبدهای طلایی اش منحصر به فرد است. این مسجد در سال 2006 با 4000 نفر جمعیت ساخته شده است.

همه اطلاعاتی که باید راجع به اخذ ویزای هند داشته باشید !

10.مسجد الرحمه، عربستان سعودی / AR-RAHMA MOSQUE

مسجد الرحمه و مسجد فاطمه الزهرا یکی از محبوب ترین جاذبه های شهر ساحلی جده در عربستان می باشد. با قرارگیری مسجد بر روی دریای سرخ، در زمان مد به نظر می رسد که این مسجد شناور شده است. اولین مسجد شناور این پادشاهی در سال 1985 افتتاح شد.

مسجد شناور الرحمه، عربستان سعودی

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *